2011. május 29., vasárnap

Csak 3 angol cocker spániel meg :-)))

Csak 3 angol cocker spániel keres :-))):
Hurrá mi Welpn vannak a 2011/04/16 látta 8Gesunde cocker spániel kölykök a világ fekete és világos piros-barna. Már keresi az új tulajdonosok a mi kis, majd a 10. héten láttam egy új otthont, hogy szeretnék.
A kölykök születtek a házat, és itt felvetett. . Erre van egy kiskutyát helyiség padlófűtéssel és egy terasz kerti ajtó egyenesen kiöntő. A kölykök nem az életkorral egyre több utat a ház és kert, összegyűjtése már mindenféle benyomások. Csatlakozzon felnőtt kutyák és természetesen sok látogatót, és ezzel a kicsi soha nem unalmas.
Töltünk sok időt a kiskutya. Ha ők ébren, akkor ott az életkor növekedésével párhuzamosan a kölykök is szükség van egy kicsit. lehet görgetni ellenőrzése, amíg a kölykök, hogy szennyezi természetesen naponta többször is a táborban. Ha valaki azonban a kezdetektől fogva, hogy tiszta a táborba, a kölykök mindig jobban foglalkoztatja a játék és az alvás helye tisztán tartani.
Ami oltás és deworming, mi mindig készek végrehajtani a legújabb gyógyszert. Tőlünk kap egy oltást, és Entwurmungsplan egy listát a már lezajlott és ajánlás a még szükséges védőoltásokat és worming.
A kölykök fogják oltani 2-3 alkalommal (6,8,12 hét) és mindenki kap egy EU-Ausweiß és chip
A Get a kicsi.
1. Adásvételi szerződést a Gesundheitsgaranti
2.Hunde Shampo
3.Starterpaket (étkezés, kezeli)
4. Welpenfiebel, könyvek
5.Leine Nyak
7.Játékok
8.Welpendecke
9.CD s az összes fotó
10. Számla
11.Kamm
12.Royal Canin labda

Vannak még keresnek
Ayla Dream Cocker fekete szuka
Anton Dream Cocker Black Dog
Armani Dream Cocker Barna kutya
Ani Brown


Azt akarjuk, a kölyök vevő eladása után, és tett oldalra. Az első ünnep a mi ellátás ingyenes :-)

nagyobb
www.dream-cocker.com
Ár: 600 Ft