2011. május 28., szombat

Lino - egy nagy kezdő kutya!

Lino - egy nagy kezdő kutya!
Lino egy 2-3 éves keverék kutya, egy váll magassága 50cm. Fabian jelenleg Portugáliában élő, illetve a menedéket. Lino került az intézetbe, mert a gazdája haza kellett mennie az idősek és senki más nem akarta, hogy őt a családból. Lino alig van esélye, hogy találnak új otthont, így magunkat erre a nagyszerű fickó most Németországban és Svájcban talál egy szép helyet keresni. Talán igen, Lino hamarosan elhagyja a menedéket az élet mögött.

Lino egy kiegyensúlyozott és nyugodt kutya. Nagyon barátságos emberek, és barátságos felé mindenki. Ő jelenleg élő több más kutyák a tollat, és jön az összes finom értem. Lino vezethet a gyermekes családok, de ez még nagyobb. Részvétel egy kutyaiskolába tanácsos lenne minden esetben, mivel Lino fogalma sincs arról, kutyák alapjai. Ahogy Lino már élt a házban, de feltételezzük, ő már szobatiszta, és tudja, hogyan kell viselkedni a házban. A második kutya jó lenne a Lino, nem probléma.

Keresünk, akik idő, hogy erre a szerető kutya, és ez számos nagy sétákat. Lino utazik beoltott, ivartalanított microchipped és az új haza. Ezen felül, még mindig tesztelik az összes mediterrán betegségek.

Kapcsolat használt:
Sandra Wieser
07183-427056
www.familienanschluss-gesucht.de
Ár: 270 Ft