2011. május 28., szombat

Gyönyörű Chihuahua mixek eladó 25 cm-ig

Gyönyörű Chihuahua mixek eladni akár 25 cm:
Kedves vevők értékelik,

A mi kis 2011/04/19 keverék kutya 6 gyönyörű kiskutya hozta a világra, 4 szuka és 2 kan. A kutya egy mix a Jack Russell terrier, tacskó, Yorkshire terrier és Rehpinscher (apját és anyját félig-fajták).
On 2011/02/18 meglátogattunk egy sötétbarna, rövid hajú Chihuahua. Az eredmény lenyűgöző!

Az elsőszülött nőstény világosbarna szőr, mint anya. A második születésű férfi, világos barna szőr, és felismerhető a fehér mancsok. Mint egy harmadik fél a fehér, barna kutya látja meg a napvilágot. A nehezebb (születési súly 200 g-os - az összes többi között voltak, 90 g és 150 g) született, a negyedik, és egy sötét barna kabátot, fehér kantáros. 5-ös szám egy tricolor szuka. A 90 g-os hím született, mint az utolsó napvilágot, és úgy néz ki, mint az apja, hogy olyan, mint egy csecsemő Chihuahua.

A két kicsi, így néz Jack Russell kiskutyák, kíváncsiak voltunk, hogy a születési és egyúttal néz ki nagyon boldog, hogy megtanulják, hogy a gének a nagypapa került sor. A gyerekek jó lesz, és a családunk emelt szeretettel, szocializált és meghozni a következő hetekben sok ismerős.
Számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekek nagyon jó kezekben van!

A kölykök fel a lakásba, és kap elég figyelmet és sok pályázat szerető gondoskodás, mert azt akarjuk, hogy ki az a kis csirkefogók barátságos kutyák - minden kutya egy életre hűséges, őszinte és odaadó társ - képzett kell.

Június végén lehet felszállni a kicsik velünk. Akkor ezek wormed és a beoltott (kérésre is csorba), történtek ismeri a pórázt, és feltétele, hogy játszanak a különböző parancsokat.

Ha "mi babák", és úgy néz ki mint egy hűséges társat, és agilis, kérjük lépjen kapcsolatba velünk (50126 Bergheim
Ár: 410 Ft